jultomte2.gif (29431 bytes)senITel
Julklappslotteri 2011


Och vinnare blev ....

Nu är tävlingstiden ute. Sedan några dubbla eller ogiltiga bidrag sållats bort kan noteras att 45 deltagare har skickat in minst lika många julklappsverser och nu har de två pristagarna lottats fram enligt följande modell:
- De tävlande har numrerats från 1 till 45 i omvänd kronologisk ordning, dvs sist inkomna bidrag blev nr 1 etc. (listan finns här)
- Med hjälp av sedvanlig slumpvalsgenerator på nätet har två av 45 nummer lottats fram (utfallet ser du här).

De som ska gratuleras är således Rose-Marie Heimerwall (hon har tur den jäntan) och Ralph Kjellgren. Plattorna kommer med posten.

Nämnas bör kanske att läsplattorna är monokroma och skärmarna inte pekkänsliga. En del diktade tävlingsbidrag tycks tro att det är iPad vi lottat ut - men det får anstå till ett annat år.


Årets julklapp – en läsplatta!

För ett år sedan köpte senITel in två stycken läsplattor (nypriset var ca 2000 kr per platta), som rymmer en oherrans massa litteratur. Man kan låna från bibliotek och man kan köpa (eller ibland få gratis) över nätet.

Läsplattorna har vandrat runt bland intresserade medlemmar på prov. Men de är fortfarande tämligen obegagnade.

När nu julen närmar sig har vi bestämt att läsplattorna ska bli årets julklapp!

Du som är medlem kan vinna en läsplatta. Din motprestation är att gå in på senITel forum, avdelningen för julklappar, och där skriva en litet julklappsvers som kan passa på ett paket med en läsplatta i. De som gjort så före den 10 december deltar i utlottningen av de två läsplattorna – lottningen blir helt slumpmässig (kvalitén på julklappsrimmet spelar alltså ingen roll, men det måste finnas med).

Så starta poesiverkstaden och logga sedan in på vårt forum före 10 dec. så kanske du får en läsplatta i julklapp! Som vanligt i senITel-sammanhang är vinstchansen ingalunda försumbar.


 

 Åter till senITels hemsida