Välkommen att fira mobiltelefonins 50-årsjubileum

Som tidigare medarbetare och kollega i TeliaSonera hälsas du välkommen till utställningen ”Mobilen 50 år” på Galleri So Stockholm i Kungsträdgården mitt i Stockholm

I år är det 50 år sedan världens första automatiska mobilsystem skapades av TeliaSonera och Ericsson och därför arrangerar tidningen Mobil och Veckans Affärer ett jubileumsfirande med Ericsson och TeliaSonera som partners.

Utställningen visar hela den fantastiska historien om mobiltelefonen: Hur den har sett ut från 50-talet fram till idag, hur den används idag i olika delar av världen och hur framtidens mobiltelefon skulle kunna se ut. Gamla reklamfilmer kommer att rulla som säkerligen sätter fart på nostalgin och vi visar bl a spel via SurfPort, videotelefoni, Telias musiksatsning och Telia Navigator.

Utställningen, som har fritt inträde och är öppen för alla intresserade, öppnar den 18 oktober Öppettiderna är tisdag - fredag kl 10 - 18, lördag 11 - 16 samt söndag 19 november 11 – 16. Även grupper från skolor, föreningar eller liknande är välkomna. Större grupper som skall guidas bör förboka hos tereza.franzen@humblestorm.se, telefon 08-54 50 50 50.
Mer information om alla delar i firandet, som pågår hela hösten, finns i Telias butiker, i Telias receptioner, i annonser i Stockholmstidningar eller på www.mobilen50ar.se.

Missa inte tillfället att se den svenska mobilhistorien från 50-talet in i framtiden. Utställningen på Galleri So Stockholm har öppet 18 oktober – 19 november.

Välkommen!

Håkan Rossberg
Chef Sponsring och Event
Telia Sonera Sverige